groendaken en daktuinen Ibic

Een totale groenbeleving

De groendaken, daktuinen én veiligheidsoplossingen van IBIC

Al meer dan twintig jaar staat IBIC bouwheren, projectontwikkelaars, architecten en aannemers bij in alle stappen die nodig zijn om een groendak of daktuin aan te leggen. We zijn er voor jou vanaf het ontwerp en de uitvoering inclusief valbeveiliging tot en met het onderhoud

  • Minder kosten voor realisatie en onderhoud
  • Valbeveiliging door een expert
  • Eén aanspreekpunt
  • Tien jaar garantie op producten en plaatsing
groendaken en daktuinen Ibic

Groendak of daktuin aanleggen zonder zorgen

Waarom zou je je groendak of daktuin door verschillende partijen tot stand laten komen, als je voor het ontwerp, de uitvoering, de valbeveiliging tijdens de werken én het onderhoud gewoon bij IBIC terechtkunt? Ons totaalconcept komt voor de meeste klanten niet alleen goedkoper uit, maar biedt hen ook de nodige garanties om zorgeloos van hun groene oase te kunnen genieten.

groendaken en daktuinen Ibic

Meer tuin voor minder geld

Een groendak oogt niet alleen mooi, het is ook een verstandige en budgetvriendelijke keuze. Het is cruciaal dat architecten, tuinarchitecten en aannemers van bij hun eerste ontwerpen rekening houden met alles wat komt kijken bij design, uitvoering en onderhoud. Zo kunnen ze meer doen voor hetzelfde geld, een esthetisch topresultaat neerzetten en technische valkuilen vermijden. Dat IBIC van bij het begin met hen meedenkt en nadien ook de klus klaart, is geen overbodige luxe.

leeflijn op plat dak als valbeveiliging

Valbeveiliging voor hellende en platte daken

Bij het aanleggen van een groendak, daktuin of andere werken op hoogte is een degelijke valbeveiliging cruciaal, want zelfs de kleinste ingreep houdt grote risico’s in. IBIC heeft een uitgebreid aanbod van kwalitatieve en innovatieve valbeveiligingssystemen, geschikt voor haast elk type constructie of dakbedekking. Onze valbeveiliging houdt rekening met jouw budget en de unieke vereisten van je project, voldoet aan de actuele regelgeving en is in orde met alle keuringen.

ibic gebouw met moestuin

Eén aanspreekpunt voor alle garanties

Goed om te weten: als je je groendak of daktuin volledig laat ontwerpen, uitvoeren en onderhouden door IBIC, dan kies je ook op verzekeringsvlak voor een totaalpakket. Je hebt maar een aanspreekpunt voor al je verzekeringsvragen. Bovendien geniet je naast de standaard tienjarige aannemersgarantie ook een bijzondere garantie op de waterdichting (mits voorwaarden op producten en plaatsing), die afkomstig is van onze moederonderneming SOPREMA