réalisation toit végétale

Realisatie van groendaken &
valbeveiliging voor dakwerken

Groendaken aanleggen & valbeveiliging plaatsen

Als ons realisatieteam een project start, dan kun je écht op hen rekenen. Of het nu gaat om intensieve, semi-intensieve – of intensieve groendaken, hellende groendaken, grote projecten of kleinere realisaties: IBIC zet alles op alles om jou als klant tevreden te stellen. En dat doen we al van bij de eerste kennismaking!

Advies bij werfvergaderingen

Onze projectleiders zijn graag aanwezig op de eerste werfvergadering om van dichtbij kennis te maken met de werken. Tijdens deze meeting geven ze advies en zetten ze hun expertise over groendaken in waar nodig. 

Hoe vroeger je onze experts aan boord van je project haalt, hoe efficiënter we kunnen werken. Daarom onze ontwerpservice al eens overwogen?

plaatsing bomen op daktuin

Een handig uitvoeringsplan

Na de werfvergadering meten we de werf op om een digitaal 2D-plan op te maken. Dat plan is niet alleen een handig werkdocument voor ons, maar geeft jou als klant een goed overzicht. Zo weet je exact wat het groendak en/of de valbescherming zal kosten, welke materialen er besteld moeten worden en welke stappen er zullen volgen. Geen verrassingen, dus!

Aanwezig bij de opstart

Wanneer de werken beginnen, is een van onze experts aanwezig om een vlotte opstart te verzekeren. De plaatsers worden gebriefd en vragen worden beantwoord.

Opvolging na de werken

Zijn de werken achter de rug? Ook dan staat ons realisatieteam klaar om aan de slag te gaan met feedback als dat nodig blijkt. Eventueel komen ze zelfs nogmaals ter plaatse om de puntjes op de i te zetten. Werken voltooid en op zoek naar een goede partij voor het onderhoud? Zoek niet langer, ontdek onze onderhoudsafdeling.