conception toiture végétale

Ontwerp van groendaken

Als specialist in groendaken en veiligheid heeft IBIC alle expertise in huis om architecten, projectontwikkelaars, aannemers en particulieren bij te staan met professioneel advies. Ons studie- en ontwerpteam beantwoordt niet alleen vrijblijvend al je vragen, maar maakt ook de meest uitgebreide plannen voor buitenruimtes en groendakprojecten – eventueel inclusief valbeveiliging. Wees gerust, we ontzorgen je volledig!

Vrijblijvend advies

Voor vrijblijvend advies kun je telefonisch terecht bij het ontwerpteam van IBIC. Als je dat wenst, komen we zelfs ter plaatse om de werf of de plannen te bekijken. Ook lastenboekbeschrijvingen behoren tot onze vrijblijvende services. 

Studie van bestaande plannen

Nood aan een uitgebreidere studie van de plannen? Dan neemt ons ontwerpteam een gedetailleerde controle van het project op zich. Daarbij gaan we na of de geplande opbouw van het groendak geschikt is voor de gewenste beplanting en nemen we andere bouwtechnische aspecten onder de loep. Zo ben je zeker dat je in orde bent met de wetgeving en dat je budget gerespecteerd blijft. Ten slotte dimensioneren we het dak, zodat het zoveel mogelijk zelfvoorzienend is. Ook als er nood is aan valbeveiliging, nemen we dit op in het plan.

Laat je je project door IBIC realiseren? Dan recupereer je 50% tot zelfs 100% van het bedrag van onze studieservice.

Ontwerp van a tot z

Heb je nog geen ontwerp? Dan kun je ook voor een uitgebreid plan bij ons terecht. We verzorgen zowel het creatieve gedeelte als de technische aspecten van je groendak, waarbij we steeds rekening houden met je budget. Vervolgens maken we een 2D-plan of, als je dat wenst, een BIM-model.

Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor vollegrondprojecten. Zowel het uitvoeringsdossier als het ontwerp van buitenruimtes voor particulieren en professionelen maken deel uit van onze services.

Laat je je project door IBIC realiseren? Dan recupereer je tot 50% van het bedrag van onze ontwerpservice.