kantoorgebouw met beplanting en bomen

De Boer Green & De Boer Safety onder de vleugels van IBIC

- Nieuws | 1 min leestijd

Waarschijnlijk heb je het al gemerkt: sinds 2018 zitten de bedrijfstakken De Boer Green & De Boer Safety onder het groene dak van IBIC.

Dankzij de overname van het Schotense familiebedrijf De Boer NV door de SOPREMA Group, krijgt IBIC de kans om nog meer in te zetten op groendaken én ook op valbeveiliging.

Omdat de SOPREMA Group milieu en veiligheid hoog in het vaandel draagt, besloot het om de bedrijfstakken De Boer Green & De Boer Safety niet teniet te doen, maar over te hevelen naar haar dochterbedrijf IBIC.

Verder groeien met groendaken

Een logische zet, aangezien we al sinds 1996 actief zijn in de wereld van groendaken. Een ervaren rot in alles wat met groene daken te maken heeft, zijn we dus zeker en vast. Wij nemen het ontwerp, de plaatsing en het onderhoud van groene daken voor onze rekening. Een heel totaalplaatje dus, waarbij jij als klant volledig ontzorgd wordt over het volledige project.

De Boer Green & De Boer Safety onder de vleugels van IBIC

Ook veilige daken

Met de overname van De Boer Safety mag IBIC dus ook valbeveiliging toevoegen aan haar specialiteiten. De vakmensen die gespecialiseerd zijn in het plaatsen en onderhouden van valbeveiligingssystemen (denk aan leeflijnen, ankerpunten, hekwerk, markeringen…) vervolledigen het IBIC-team. Samen maken we daken dus groener én veiliger. 

installatie van ankerpunt om leeflijntraject op plat dak te plaatsen

 

Zit je nog met vragen hierover? Neem dan gerust met ons contact op. Wij helpen je graag verder.