IBIC lanceert gloednieuwe website

IBIC lanceert gloednieuwe website

- Nieuws | 1 min leestijd

Vandaag ziet IBIC.be er totaal anders uit dan gisteren. De voorbije jaren zijn er veel vernieuwingen geweest en slagen we erin om te blijven groeien. Dankzij de overname van De Boer Green & De Boer Safety kunnen we naast groendaken, ook valbeveiliging toevoegen aan onze expertise. 

 

Op digitaal vlak kunnen we uiteraard niet blijven stilzitten. We lanceren vandaag een gloednieuwe website die helemaal weerspiegelt waar wij voor staan én helemaal op maat is voor ons sterk groeiend bedrijf. 

 

De website krijgt niet alleen een flinke visuele opsmuk, je kan nu ook in één oogopslag onze diensten en oplossingen terugvinden. Je vindt er alle informatie over de verschillende types groendaken en valbeveiliging

Daarbovenop hebben we knappe referentieprojecten toegevoegd aan de website. Groendaken die zich echte blikvangers mogen noemen. Denk aan het gigantische groendak van de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen, of Budalys in Kortrijk met haar prachtige daktuin. 

Ook kan je vanaf nu ook de gezichten achter IBIC ontdekken. Ons team is de afgelopen jaren fors uitgebreid en dankzij de nieuwe teampagina kan je nu nog sneller contact opnemen met de juiste persoon. 

 

Ook IBIC Safety heeft nu een prominente plaats op de website. Want hoewel dit onze laatste nieuwe toevoeging is, zijn we geen groentjes in het vak. De experten en installateurs in valbeveiliging hebben al jarenlange ervaring opgebouwd bij De Boer Safety. Hun kennis en vakmanschap? Die hebben we erbij gekregen! Je kan dus rekenen op onze knowhow in zowel groendaken als veiligheid op het dak.

En ook onze diensten springen meteen in het oog: kies je voor het ontwerp, de realisatie of het onderhoud van je groendak? Of ga je voor het totaalpakket en kies je voor complete ontzorging? 

 

Wij zijn alvast erg benieuwd naar wat jouw mening. Laat het ons gerust weten!